Skelbimo ID: D8078005

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g.

Nuomos kaina 1 680 €
1 kv. m. nuomos kaina:3 €
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo
Patalpos plotas:600.00 kv. m.
Aukštas:1
Bendra būklė:Įrengtas
Patalpų aukštis (m):3.00

Komentarai

Išnuomojamos 600 kv. m ploto komercinis pastatas su 8 arais žemės sklypu šalia Šiaulių miesto, Sutkūnų k., Aukštrakių g. 46. Patalpos yra pritaikytos įvairiai komercinei (gamybos ar sandėliavimo) veiklai. Galimybė nuomotis kaip dvi atskiras patalpas.

PASTATAS:
- mūrinis, statytas 1988 m., rekonstruotas 2022 m.
- pastato plotas – 600 kv.m., aukštingumas 3 metrai;
- stogas dengtas šiferiu, sumontuoti plastikiniai lietvamzdžiai;
- sumontuoti plastikiniai langai;
- išvedžiota nauja elektros instaliacija (galia 80 kW.), signalizacija;
- vietinis vandentiekis, kanalizacija (Traidenis);
- patalpose išvedžiotas skysto kuro šildymas;
- naujai išbetonuotos grindys.

PATALPŲ IŠPLANAVIMAS:
- patalpos išsidėsčiusios pirmame aukšte;
- 24kv.m kabinetas, dvi erdvios 285kv.m., 212kv.m gamybinės patalpos ir pagalbiniai kabinetai ( virtuvėlė, WC ir t.t..)
- pastate sumontuoti pakeliami vartai per kuriuos galima patekti pro uždarą trinkelėmis grįstą kiemą;
- esant poreikiui yra galimybė nuomotis dalį patalpų.

VIETA
- Aukštrakių g. 46, Sutkūnų k., Šiaulių r.;
- Iki Šiaulių miesto vos 2 km.

Nekilnojamojo turto agentūra "DU PROCENTAI" 2%, nemokamai suteikia profesionalią pagalbą bei konsultacijas visais nekilnojamojo turto klausimais.

Justė Garalevičienė
Nekilnojamojo turto brokerė
Vytauto g. 67, Šiauliai
Mob. +370 687 54537

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g.
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (1 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (2 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (3 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (4 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (5 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (6 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (7 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (8 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (9 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (10 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (11 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (12 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (13 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (14 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (15 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (16 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (17 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Sutkūnuose, Aukštrakių g. (18 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 1 680 €

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Vytauto g. 67 , Šiauliai
El. paštas: [email protected]
www.duprocentai.lt
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai