Skelbimo ID: D8167171

Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g.

Kaina 60 000 €
1 kv. m kaina:404 €

Paskolos suma 51 000 €
Pradinis įnašas (15%): 9 000 €
Palūkanos 5.00 %
Trukmė 30 metų
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:148.69 kv. m.
Bendra būklė:Įrengtas
Vandentiekis:Miesto vandentiekis
Kanalizacija:Miesto kanalizacija
Šildymas:Centrinis šildymas

Komentarai

Centrinėje miesto dalyje, Vytauto g., parduodamas boilerinės pastatas su nedideliu žemės sklypu.
Pastatas yra atokiau nuo pagrindinės miesto gatvės, šalia prekybos centro "Norfa". Bendras pastato plotas 148,69 kv.m, dar yra rūsys ir priestatas, priklauso 2,26 arai kitos (susisiekimo ir inžinerinių komunikacijų aptarnavimo objektų teritorijos) paskirties žemės sklypas. Pastatas puikiai tiks, kaip investicija, jame galima įsirengti sporto klubą, dirbtuves ir pan.
Nuo pagrindinės miesto, M. K. Čiurlionio g., iki objekto ~480 m. Už ~150 m yra Druskininkų švietimo centras, poliklinika. Už ~400 m - sanatorija "Saulutė", už ~410 m yra vaikų lopšelis - darželis "Žibutė", kiek toliau, už ~770 m yra Druskininkų "Atgimimo" mokykla.

Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g.
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (1 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (2 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (3 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (4 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (5 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (6 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (7 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Druskininkų sav., Druskininkuose, Vytauto g. (8 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 60 000 €

Siūlyti

Informuoti
 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
M. K. Čiurlionio g. 84 , Druskininkai
Tel: 8 313 55439
El. paštas: [email protected]
www.dzukas.lt
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai