Skelbimo ID: D7281061

Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g.

Kaina 237 177 € -10%
1 kv. m kaina:2 179 €

Paskolos suma 201 600 €
Pradinis įnašas (15%): 35 577 €
Palūkanos 5.00 %
Trukmė 30 metų
Patalpų paskirtis:Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų / Kita
Patalpos plotas:108.87 kv. m.
Aukštas:1
Namo numeris:18
Bendra būklė:Reikia remontuoti

Komentarai

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas aukciono būdu parduoda bendrovei nuosavybės teise priklausantį turtą, esantį adresu Aušros Vartų g. 18, Vilnius. Aukcionai vykdomi informacinių technologijų priemonėmis interneto svetainėje http://www.evarzytynes.lt. Pageidaujant įsigyti parduodamą turtą, kviečiame dalyvauti aukcione ir teikti pasiūlymą aukciono sąlygose nustatyta tvarka:

https://www.evarzytynes.lt/evs/pages/auction.do?id=288079&number=263773 (aukciono Nr. 263773).

Parduodamos 108,87 kv. m ploto prekybos paskirties patalpos pirmame aukšte. Patalpoms priskirto rūsio nėra. Du įėjimai, iš gatvės ir iš kiemo. Elektros galia 14 kW; Miesto vandentiekis ir kanalizacija; Šildymas dujinis autonominis; Namo administratorius UAB „Rasų valda“. Kiemo aikštelės naudojimosi tvarkos nėra.
Valstybinės žemės nuomos sutartis nesudaryta, sklypas suformuotas (Daugiabučių gyvenamųjų pastatų ir bendrabučių teritorijos). Valstybinės žemės nuomos mokesčio už 2023 metus sumokėta 94,25 EUR. Pastatas, kuriame yra parduodamos patalpos yra įtrauktas į nekilnojamųjų kultūros vertybių registrą. Esamas patalpų išplanavimas neatitinka turimų kadastro duomenų (atlikti faktiniai fasado ir patalpų išplanavimo pakeitimai, kurie nėra įforminti teisės aktų nustatyta tvarka) ir būsimas pirkėjas prisiims visą su tuo susijusią riziką, pareigas dėl darbų įteisinimo bei išlaidas.


Nekilnojamasis turtas yra parduodamas toks, koks yra koks yra sutarties sudarymo dieną (su visais akivaizdžiais bei paslėptais trūkumais, defektais ir pan., jei tokie egzistuoja); esamos fizinės ir funkcinės būklės bei pagal turimus nekilnojamojo turto kadastro duomenis. Pardavėjas neįsipareigoja nustatyti aktualios turto kadastro duomenų būklės/bylos. Reali būklė gali skirtis nuo pateiktos nuotraukose. Iki pirkimo - pardavimo sutarties pasirašymo dienos Pardavėjas pasilieka teisę iš patalpų pašalinti baldus, įrangą ir kitą Pardavėjui priklausantį turtą, tačiau neįsipareigoja iškraustyti visų parduodamame turte esančių daiktų.Sutarčių projektai: Sutarties sudarymo išlaidas, įskaitant atlyginimą notarui, apmoka aukciono laimėtojas (Pirkėjas). Sutartis pasirašoma Pardavėjo pasiūlytame notaro biure.


Visą parduodamo turto sąrašą rasite svetainėje https://www.post.lt/lt/patalpu-nuoma-ir-pardavimai

Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g.
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (1 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (2 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (3 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (4 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (5 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (6 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (7 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (8 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (9 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (10 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (11 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (12 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (13 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (14 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (15 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (16 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (17 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (18 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (19 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (20 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (21 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (22 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (23 nuotrauka)
  • Parduodamos Biuro / Turizmo ir rekreacijos / Prekybos ir paslaugų patalpos Vilniuje, Senamiestyje, Aušros Vartų g. (24 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 237 177 €

Siūlyti

Informuoti
 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas
Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Vilnius
El. paštas: [email protected]
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai