ID объявления: D7758436

BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g.

Ценa аренды:40.00 € - 60.00 €
Тип:Квартира
Количество комнат:1
Количество мест:4
Расстояние до центра:5
Работаем:Круглый год
Кредитные карты:Есть
Парковка:Бесплатно
Питания:Нет

Комментарии

!!! TRUMPALAIKIAI užsakymai atliekami tik per Airbnb.com sistemą. Apartamentus galite rasti paieškoje įvedę: Botanical Garden Loft
JEI NORITE UZSAKYTI SAVAITEI AR ILGIAU, SKAMBINKITE TELEFONU +37062032767 (LT/EN)

DAUGIAU NAKVYNĖS VARJ. www.nakvynekaune.lt

Vienoje gražiausių Kauno vietų, šalia VDU Botanikos nuomojamas modernus, naujai ir kokybiškai įrengtas butas. Butas įrengtas su visais reikalingais naujais baldais ir buitine technika (skalbylė/džiovyklė, indaplovė, orkaitė, mikro bangų krosnelė, šaldytuvas, televizorius, rekuperatorius, signalizacija). Autonominis dujinis/grindinis šildymas. Šviesolaidinis Internetas/TV. Atskiras įėjimas. Teritorija ir prieigos stebimos video kamerų. Rami kaiminystė.


Nuomos kaina savaitei - 300 eurų.
Nuomos kaina 2 savaitėm - 550 eurų.
Nuomos kaina 3 savaitėm - 800 eurų.
Nuomos kaina 4 savaitėm - 990 eurų.

Komunaliniai įskaičiuoti.

3 mėnesiams 800 eur. + komunaliniai.
6 mėnesiams 700 eur. + komunaliniai.


+queen size lova (160cm);
+walk in rūbų spinta;
+lauko terasa ¬20m2;
+atskiras įėjimas;
+parkingas.

Idealiai tinka mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą šalia Botanikos sodas, stadijonas, dviračių takas, kuriuo Kauno senamiestį pasieksite per 15min.




BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g.
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (1 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (2 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (3 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (4 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (5 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (6 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (7 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (8 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (9 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (10 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (11 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (12 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (13 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (14 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (15 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (16 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (17 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (18 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (19 Фотография)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Квартира аренда Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (20 Фотография)

Контакты

Имя:
Контактный телефон:
Адрес эл. почты:Связаться

Связаться




Цена

цена:

 

Запрос

 Эти данные необходимы, чтобы позволить автору объявления связаться с вами
 Эти данные необходимы, чтобы связаться с вами

Связаться
 

Контакты

Имя:
Контактный телефон:
Адрес эл. почты: Связаться
Продавец подтвердил личность

Похожие объявления