Advertisement ID: D7781242

3 rooms apartment for sell Klaipėdoje, Centre, Tiltų g.

Price 456 000 €
1 sq.m. price:6 000 €

Paskolos suma 387 600 €
Pradinis įnašas (15%): 68 400 €
Palūkanos 5.00 %
Trukmė 30 metų
Number of rooms:3
Area of flat:76.00 sqr. m
Year of construction:1960
Floor:2, 4 storey building
Condition:Fitted
Heating:Central heating

Comments

Klaipėdos m.Tiltų g. Pačiame senamiesčio širdyje, išskirtinio 4-ių aukštų mūrinio namo 2-ame aukšte, parduodamas 76 kv.m. trijų didelių kambarių (19 kv.m. + 20 kv.m. + 13,6 kv.m.) butas su 9 kv.m. atskira virtuve – salonu, su 5,5 kv.m. holu ir 5,5 kv.m. prieškambariu. Vonia - 5 kv.m. Aukštos 3,2m lubos. Butas ne kampinis, erdvus, kambariai taisyklingos keturkampio formos. Dviejų kambarių langai - su vaizdu į Jono kalnelį, žiūri į medžių apsuptą kiemą, kur visada surasite vietą savo automobiliui. Dabar vyksta remontas, kaina nurodyta po pilno remonto ir su baldais.
Laiptinėje tik 6 butai. Pirmame aukšte butų nėra, todėl butas tinka ofisui ar profesionalios veiklos kabinetui. Tvarkinga rakinama laiptinė, domofonas. Ramūs kaimynai, visi - suaugę žmonės.
Bute įrengta signalizacija, telefonspinė, dviejų zonų el. skaitliukai. Atliktas kapitalinis santechnikos vamzdyno ir elektros instaliacijos remontas, pakeisti radiatoriai, pakeistas magistralinės santechnikos stovas. Plastikiniai langai. Lauko šarvo durys.
Butas yra nuostabioje Klaipėdos vietoje: 4-5 minučių atstumu nuo kelto į Smiltynę, nuo Senojo turgaus, nuo Meridiano, nuo mokyklų, nuo suaugusių ir mažylių poliklinikų, taip pat po langu yra autobusų stotelė. Promenadas po centrine gatve - geriausias šopingas bei galimybe paskanauti įvairiausio maisto nuostabiose kavinėse, pailsėti skveruose bet kokiu dienos ar vakaro laiku. Jūs busite visų miesto švenčių įvykių centre. Gausybė pasilinksminimo vietų, iš kurių Jūs per 5-6 minutes grįšite į savo jaukius namus. Gera ir patogi vieta gyventi jaunam tiek pagyvenusiam.

3 rooms apartment for sell Klaipėdoje, Centre, Tiltų g.

Contacts

Seller:
Contact phone:
Additional phone:
E-mail:Contact

ContactMore ads from this seller




Price

Price: 456 000 €

Offer

Inform
 

Make a request

 This data is needed to allow the author of the ad to contact you
 This data is needed in order to contact you

Contact
 

Contacts

Seller:
Contact phone:
Additional phone:
E-mail: Contact
S.Daukanto g. 24 A , Klaipėda
Tel: 8 46 411673
Fax no.: 8 46 411673
E-mail: [email protected]
www.avitera.lt
Seller verified identity

Similar ads