Skelbimo ID: D8136331

Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g.

Kaina 380 000 €
1 kv. m kaina:602 €

Paskolos suma 323 000 €
Pradinis įnašas (15%): 57 000 €
Palūkanos 5.00 %
Trukmė 30 metų
Patalpų paskirtis:Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Kita
Patalpos plotas:631.00 kv. m.
Kambarių skaičius:4
Aukštas:1
Bendra būklė:Įrengtas
Automobilių stovėjimo vietos aikštelėje:10
Šildymas:Krosninis šildymas
Sienos:Plytų mūras

Komentarai

Parduodamas pastatas lokaciškai patogioje vietoje, Plieno gatvėje, Klaipėdoje. Šioje miesto dalyje yra įsikūre daug įmonių užsiimančių įvairia veikla.
Pastatui priklauso 9,4 aro sklypas kuriam yra sudaryta nuomos sutartis iki 2094 metų Kovo mėn. 20 dienos. Sklypo nuomos teisė bus perleista pirkėjui.
Bendras pastato plotas 631 kv/m. Pastate yra trys gamybinės patalpos, rūsys, įrengta gyvenamoji patalpa ( 2-jų kambarių butas ) antrame aukšte ir biuro patalpos. Rūsyje yra sauna, persirengimo kambarys, WC ir kelios nedidelės patalpėlės.

Pagrindinę 173,32 kv/m patalpose galima sužeminti ir išgriovus pertvarinę sieną apjungti su šalia esančia 125,17 kv/m patalpa. Tokiu būdu būtų galima gauti vienodo grindų auksčio 298,5 kv/m bendros erdvės patalpą, kurios aukštis būtų 6,6 metro. Šiuo metu 173,32 kv/m patalpos aukštis yra 5,35 metro, įvažiavimo vartų aukštis 2,3 metro, o 125,17 kv.m patalpos aukštis yra 6,6 metro, įvažiavimo vartų aukštis yra 4,5 metro.
Taip pat yra garažas, kurio bendras plotas yra apie 120 kv/m.
Šalia pastato daug papildomos laisvos vietos automobilių parkavimui.

Patalpos puikiai tiktų gamybai, sandėliavimui, automobilių ar vilkikų servisui, vandens transporto servisui ir kitokiai veiklai.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dėl papildomos informacijos ir apžiūros Skambinkite tel.: +370 670 22377
=============================================
PIRKĖJUI TARPININKAVIMO MOKESTIS NETAIKOMAS!!!
=============================================
BENDRA INFORMACIJA APIE SKLYPĄ
------------------------------------------------------
- Sklypo plotas – 9,4 aro
- Nuosavybės teisė – Lietuvos respublika
- Sudaryta sklypo nuomos sutartis iki 2094 metų Kovo mėn. 20 dienos
-------------------------------------------------------------------
BENDRA INFORMACIJA APIE ESAMĄ PASTATĄ
-------------------------------------------------------------------
Adresas: Plieno g. 6, Klaipėda
Kaina: 380 000 Eur
Pastato plotas – 631 kv/m
Paskirtis – Mechaninės dirtuvės / garažų
Aukštų sk: 1
Statybos m – 1995
Pastato tipas: Mūrinis
--------------------------
KOMUNIKACIJOS
--------------------------
Elektros galia – 150 kw
Šildymo sistema – Vietinė šildymo sistema ( šiuo metu atjungta )
Vandentiekis – Komunalinis
Nuotėkų šalinimas – Komunalinis
----------------------------------------------

Maloniai kviečiu apžiūrėti šį objektą Jums patogiu metu.
Jei norite parduoti, pirkti ar nuomoti savo nekilnojamą turtą, skambinkite, visada padėsiu.
Nemokamai paruošime visus reikiamus dokumentus pirkimui-pardavimui, padėsime gauti paskolą, suorganizuosime turto vertinimą.
Gausite išskirtines finansavimo sąlygas bankuose: Luminor, SEB, SwedBank,
DĖL IŠSAMESNĖS INFORMACIJOS AR APŽIŪROS KREIPTIS Į NEKILNOJAMOJO TURTO BROKERĮ
Darius Česnulevičius Tel.: + 370 670 22377 arba el.p.: [email protected] Visus naujausius CAPITAL nekilnojamojo turto skelbimus rasite mūsų internetiniame puslapyje www.capital.lt. Kviečiame apsilankyti!

Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g.
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (1 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (2 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (3 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (4 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (5 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (6 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (7 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (8 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (9 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (10 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (11 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (12 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (13 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (14 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (15 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (16 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (17 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (18 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (19 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (20 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (21 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (22 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (23 nuotrauka)
  • Parduodamos Gamybos ir sandėliavimo / Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų patalpos Klaipėda, Klaipėdoje, Plieno g. (24 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 380 000 €

Siūlyti

Informuoti
 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Klaipėda
El. paštas: [email protected]
www.capital.lt
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai