Skelbimo ID: D8201290

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g.

Nuomos kaina 1 000 €
1 kv. m. nuomos kaina:1 €
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:1309.00 kv. m.
Kambarių skaičius:22
Aukštas:1
Namo numeris:48A
Bendra būklė:Įrengtas
Automobilių stovėjimo vietos aikštelėje:10
Vandentiekis:Miesto vandentiekis
Kanalizacija:Miesto kanalizacija
Šildymas:Vietinė katilinė

Komentarai

Nuomojamas pastatas – dirbtuvės su žemės sklypu Dapkūnuose, Šiaulių raj. (šalia Meškuičių).
https://hausitus.lt/objektas/56156

Nuomojamą objektą sudaro:
- Dirbtuvės – 1308,93 kv.m
- Sklypas – 26,72 arai (atlikti kadastriniai matavimai).

Pastatas – dirbtuvės – 22 patalpos:
Arkinis sandėlis;
Ofiso patalpa – kabinetas, virtuvė, vonios patalpa su praustuvu, dušo kabina, skalbykle. Šildymas oras-oras šildymo katilas, vanduo šildomas elektriniu šildytuvu;
Sandėlis;
Garažai;
Pagalbinės patalpos.

PRIVALUMAI:
Pilnai įrengtos patalpos;
Naujai pakeistas visas stogas;
Mūrinės sienos;
Apšvietimas;
Išbetonuotos grindys;
Automatiniai arkinio sandėlio vartai, likę vartai - metaliniai;
Telferis/elektrinė kėlimo gervė;
Suspausto oro linija;
Galingas elektros 5vadas;
Asfaltuotas kelias, pilnai pritaikyta privažiuoti sunkiasvorei technikai.

KOMUNIKACIJOS:
Vandentiekis;
Kanalizacija;
Elektra – trifazė (150kW!!!);
Stebėjimo kameros;
Apsaugos ir priešgaisrinė signalizacija.

LOKACIJA:
Adresas: Šiaulių g. 48A, Dapkūnų k., Meškuičių sen., Šiaulių raj.

NUOMOS KAINA - 1000 Eur/mėn.

SUSIDOMĖJOTE??? - skambinkite ar rašykite net ir po darbo valandų!!! Suderinsime laiką apžiūrai, aptarsime Jums rūpimus klausimus. Esu pasiruošęs įgyvendinti Jūsų planus ir lūkesčius.

Pagarbiai:
Arminas Jonkus
8 605 18258
[email protected]
Šiaulių biuro vadovas/Sertifikuotas LNTAA brokeris

DIRBKIME KARTU:
Greitas ir saugus sandoris. PIRKĖJAMS NĖRA TARPININKAVIMO MOKESČIO! Profesionali konsultacija ir atsakymai į Jums rūpimus klausimus.
PATIKĖKITE VISUS RŪPESČIUS MAN!!!

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g.
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (1 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (2 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (3 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (4 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (5 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (6 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (7 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (8 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (9 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (10 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (11 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (12 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (13 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (14 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (15 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (16 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (17 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (18 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (19 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (20 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (21 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (22 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (23 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Šiaulių rajono sav., Dapkūnuose, Šiaulių g. (24 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 1 000 €

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Tilžės 82A, III aukštas , Šiauliai
El. paštas: [email protected]
www.hausitus.lt
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai