Skelbimo ID: D7849909

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g.

Nuomos kaina 500 €
1 kv. m. nuomos kaina:4 €
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:136.00 kv. m.
Bendra būklė:Įrengtas

Komentarai

Nuomojamas atskiras mūrinis pastatas tinkamas sandėliavimui, gamybai, pagal poreikius galima įrengti bei pritaikyti įvairiai veiklai. Pirmame aukšte plotas 136m2, aukštos lubos 5,60m, du nauji pakeliami sekcijiniai įvažiavimo vartai 2,50m ir 5,60m., su duobėmis, nulipimais. Šildymas vietiniu pečiuku.
Antrame aukšte 55m2 ploto, patekimas laiptais iš kiemo, lubų aukštis 2,50m., neįrengtos. Nedidelis kiemas parkavimui. Asfaltuotas privažiavimas, puikia tinka automobilių servisui ar kitokiai veiklai.

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g.
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (1 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (2 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (3 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (4 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (5 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (6 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (7 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (8 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Marijampolės sav., Marijampolėje, Draugystės g. (9 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 500 €

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Rasa Mockuvienė
Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Marijampolė
El. paštas: [email protected]
www.domoplius.lt/rasa
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai