Skelbimo ID: D8077453

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g.

Nuomos kaina 550 €
1 kv. m. nuomos kaina:2 €
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:224.99 kv. m.
Kambarių skaičius:1

Komentarai

Strategiškai patagioje vietoje išnuomuojamos patalpos sandėliavimui ar kitai veiklai.
Patalpų lubų aukštis >7 m, lengvai įvažiuoja sunkvežimis. Aukšti vartai, priešais nuomuojamas patalpas erdvi aikštelė tranporto apsisukimui.
Patalpose įvesta elektra 7 kW.
Daugiau informacijos telefonu: +37067850332

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g.
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (1 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (2 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (3 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (4 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (5 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (6 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (7 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (8 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (9 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (10 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (11 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Kėdainių rajono sav., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. (12 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 550 €

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Super
Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Raudondvario pl. 76 , Kaunas
El. paštas: [email protected]
www.superhouse.lt
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai