Skelbimo ID: D7659136

Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g.

Kaina 560 000 €
1 kv. m kaina:156 €

Paskolos suma 476 000 €
Pradinis įnašas (15%): 84 000 €
Palūkanos 5.00 %
Trukmė 30 metų
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:3580.00 kv. m.
Aukštas:1
Bendra būklė:Įrengtas

Komentarai

Parduodami Ambraziškių dvaro buvę spirito varyklos pastatai su valymo įrengimais ir vandens bokštu ant ežero kranto Ambraziškėse, Molėtų raj.

Visas turtas susideda iš:
Ambraziškių dvaro buvusios spirito varyklos pastatų su aplink juos suformuotu 2,355 ha sklypu (nuomojamas iš LR),
ant kalvos esančių valymo įrengimų su suformuotu 4,055 ha sklypu (priklauso fiziniam asmeniui),
ir vandens gręžinio (bokšto) bei jam priskirto 1,413 ha sklypo(nuomojamas iš LR) .

Bendras pastatų plotas - 3580 kv.m.
Trys žemės sklypai, bendras plotas 7,823ha

Pirmasis sklypas ribojasi su Ambraziškių ežeru 164 m pakrante.
Trys pagrindiniai statiniai išlikę nuo dvaro laikų ir yra gan geros būklės.
Kiti statiniai taip pat mūriniai.
Atskira elektros transformatorinė.
Teritorijos privažiavimo keliai ir aikštelės - asfaltuoti.
Aptverta, saugoma.

Valymo įrengimų sklype yra 22 betonuotos nusodinimo tranšėjos/duobės.

...............
Atvykimas trimis keliais.
Naujasis plentas Vilnius –Molėtai iki posūkio į Luokesų gyvenvietę ir dar 10 km asfaltuotu keliu per Žalvarių k.
Kitas būdas atvykti – Senuoju Vilnius –Molėtai keliu iki sankryžos Luokesai – Molėtai Žalvariai ir 10 km asfaltuotu keliu.
Abiem atvejais atstumas nuo Vilniaus centro yra apie 65 km.
Kitas kelias važiuoti iki Giedraičių . Išvažiavus iš Giedraičių sukame link Želvos ir už 1 km posūkis į Ambraziškes. 8 km žvyro keliu. Tai trumpiausias kelias atstumas nuo Vilniaus centro apie 55 km.
Iki Molėtų centro 15 km. Asfaltuotu keliu.
Ambraziškėse yra susikūrusi vietinė bendruomenė http://ambraziskiai.moletai.lt/
Ambraziškių k. yra 3 km nuo poilsiavietės „Obuolių sala“, greta praeina turistinis maršrutas Kamastos žiedas, 40 km dviračių takas.

Pastatai statyti kaip Jelenskių dvaro bravoras XIX amžiuje. Iki 1974 čia buvo degtinės varykla, nuo 1974 atlikta gamybos konversija ir pradėtas gaminti bulvių krakmolas. Gamyba nutraukta 2005 metais, nes įstojus į Europos sąjungą stojimo sutartyje buvo numatyta per maža kvota bulvių krakmolo gamybai. Tuo metu Lietuvoje buvo dvi bulvių krakmolo gamybos įmonės, o kvotos užteko tik vienai. Ambraziškių k. buvo gamyklos darbuotojų gyvenamoji vieta. Todėl kaimas nebuvo sudarkytas kolūkinių gamybinių pastatų architektūra. Kaimas išlaikė savo gatvinio kaimo formą. Visas kaimas yra pastatytas prie Ambraziškių ežero, kurio ilgis apie 2 km o plotis iki 400 m. Ambraziškių ežeras – ežeras rytų Lietuvoje, Molėtų rajono pietvakariuose, Giedraičių seniūnijoje, apie 8 km į šiaurę nuo Giedraičių. Ilgis pietvakarių-šiaurės rytų kryptimi 1,3 km, plotis iki 0,2 km. Giliausia vieta 7 m. Ežeras rininės kilmės. Krantai aukšti, statūs. Pietuose du upeliai įteka, o šiaurėje vienas išteka į Grabuosto ežerą.

Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g.
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (1 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (2 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (3 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (4 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (5 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (6 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (7 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (8 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (9 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (10 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (11 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (12 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (13 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (14 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (15 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (16 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (17 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (18 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (19 nuotrauka)
  • Parduodamos Sandėliavimo / Turizmo ir rekreacijos / Gamybos ir sandėliavimo patalpos Molėtų rajono sav., Ambraziškiuose, Kranto g. (20 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 560 000 €

Siūlyti

Informuoti
 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Šiauliai
El. paštas: [email protected]
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai