Skelbimo ID: D4105558

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g.

Nuomos kaina 5 €
1 kv. m. nuomos kaina:0 €
Patalpų paskirtis:Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo / Kita
Patalpos plotas:4160.00 kv. m.
Bendra būklė:Reikia remontuoti

Komentarai

Išnuomojamos 3500 kv.m ploto gamybos - sandėliavimo patalpos kartu su 660 kv.m administraciniu pastatu. Prieš 4 metus pakeista stogo danga, lietaus sistema. Pastatų komplekse buvo medienos apdirbimo cechas. Pastatų kompleksas yra vos už 300 m nuo kelio Šiauliai - Panevežys.

Galime išnuomoti įvairaus ploto patalpas.

Tik ilgalaikė nuoma, patalpas įrengsime pagal nuomininko poreikius.

Daugiau informacijos telefonu.

Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g.
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (1 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (2 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (3 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (4 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (5 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (6 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (7 nuotrauka)
  • Sandėliavimo / Prekybos ir paslaugų / Gamybos ir sandėliavimo Patalpų nuoma Radviliškio rajono sav., Radviliškyje, Purienų g. (8 nuotrauka)

Kontaktai

Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas:Susisiekti

SusisiektiVisi pardavėjo skelbimai




Kaina

Kaina: 5 €

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Kesgvytis
Pardavėjas:
Telefonas pasiteirauti:
Elektroninis paštas: Susisiekti
Radviliškis
El. paštas: [email protected]
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai