Skelbimo ID: D7758436

BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g.

Nuomos kaina:40.00 € - 60.00 €
NT tipas:Butas
Kambarių skaičius:1
Miegamų vietų skaičius:4
Atstumas iki centro:5
Dirbame:Visus metus
Atsiskaitymas kortelėmis:Yra
Parkingas:Nemokama
Maitinimas:Nėra

Komentarai

!!! TRUMPALAIKIAI užsakymai atliekami tik per Airbnb.com sistemą. Apartamentus galite rasti paieškoje įvedę: Botanical Garden Loft
JEI NORITE UZSAKYTI SAVAITEI AR ILGIAU, SKAMBINKITE TELEFONU +37062032767 (LT/EN)

DAUGIAU NAKVYNĖS VARJ. www.nakvynekaune.lt

Vienoje gražiausių Kauno vietų, šalia VDU Botanikos nuomojamas modernus, naujai ir kokybiškai įrengtas butas. Butas įrengtas su visais reikalingais naujais baldais ir buitine technika (skalbylė/džiovyklė, indaplovė, orkaitė, mikro bangų krosnelė, šaldytuvas, televizorius, rekuperatorius, signalizacija). Autonominis dujinis/grindinis šildymas. Šviesolaidinis Internetas/TV. Atskiras įėjimas. Teritorija ir prieigos stebimos video kamerų. Rami kaiminystė.


Nuomos kaina savaitei - 300 eurų.
Nuomos kaina 2 savaitėm - 550 eurų.
Nuomos kaina 3 savaitėm - 800 eurų.
Nuomos kaina 4 savaitėm - 990 eurų.

Komunaliniai įskaičiuoti.

3 mėnesiams 800 eur. + komunaliniai.
6 mėnesiams 700 eur. + komunaliniai.


+queen size lova (160cm);
+walk in rūbų spinta;
+lauko terasa ¬20m2;
+atskiras įėjimas;
+parkingas.

Idealiai tinka mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą šalia Botanikos sodas, stadijonas, dviračių takas, kuriuo Kauno senamiestį pasieksite per 15min.




BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g.
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (1 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (2 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (3 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (4 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (5 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (6 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (7 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (8 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (9 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (10 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (11 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (12 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (13 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (14 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (15 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (16 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (17 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (18 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (19 nuotrauka)
  • BOTANICAL GARDEN LOFT - romantiškas butas, tik 5 km nuo Akropolio ir Žalgirio arenos.. Buto nuoma Kaune, Fredoje, T. Ivanausko g. (20 nuotrauka)

Kontaktai

Vardas:
Telefonas pasiteirauti:
El. paštas:Susisiekti

Susisiekti




Kaina

Kaina:

 

Užklausti apie objektą

 Šie duomenys reikalingi tam, kad skelbimo autorius galėtų susisiekti su jumis
 Šie duomenys reikalingi tam, kad galėtų su jumis susisiekti

Susisiekti
 

Kontaktai

Vardas:
Telefonas pasiteirauti:
El. paštas: Susisiekti
Pardavėjo tapatybė patvirtinta

Panašūs skelbimai